Ons verhaal

Wie zijn wij?

Wij zijn Wouter en Sanne van Holst uit Rijssen. We zijn gezegend met drie kinderen, Anna (2014), Nathan (2015) en Daniël (2020). Wouter heeft een technische opleiding gedaan. Sanne was gastouder tot Anna geboren werd.

In 2012 zijn we drie weken op werkvakantie geweest naar een kinderhuis in Oeganda. Al deze kwetsbare kindertjes hebben ons hart geraakt en niet meer losgelaten. Het werd ons gebed om iets te kunnen betekenen voor kwetsbare kinderen in de toekomst. Verschillende zomervakanties hebben wij een gastkindje uit Oekraïne opgevangen. Wij vonden het fijn om op deze manier een kind te steunen en onze kinderen genoten ervan. Ook hebben we een jaar mogen zorgen voor een pleegkind.

In 2020 kwam er op bijzondere wijze een project in Madagaskar op ons pad. Er is in 2013 een groot complex gebouwd waar vijftig kinderen en/of tieners in nood opgevangen kunnen worden. De man die dit op opgericht heeft wist van het begin af aan, dat hij dit niet zelf zal gaan runnen. Daarom heeft hij gebeden of de Heere mensen wilde geven die dit project zouden mogen openen en beheren. Belangrijk voor hem is, dat het een christelijk huis zal zijn!

ONZE PARTNERS
HELP ONS

Steun ons en verander vandaag nog de loop van het leven van een kind!

Winkelwagen